Internet voor uw bedrijf

Internet is voor uw bedrijf onmisbaar. Of het nu gaat om het doen van de BTW aangifte, het doorgeven van meetwaarden van uw melkrobot of werken in de cloud: een snelle en betrouwbare verbinding is een absolute noodzaak. Kabeltex levert verbindingen tot wel 600Mbps (up- en down!).

MKB-light

De MKB-light abonnementen zijn speciaal ontwikkeld voor winkels en kantoren die vooral tijdens de reguliere kantoortijden gebruik maken van een internetverbinding. Een beschikbaarheid van 99,5% wordt gegarandeerd, een SLA en een vast IP-nummer maken standaard onderdeel uit van het abonnement.

MKB-basis

De MKB-basis abonnementen zijn bedoeld voor bedrijven die ook buiten de reguliere kantooruren veelvuldig gebruik maken van de internetverbinding, waaronder bedrijven in de toeristische sector en woongroepen. Dit type abonnement is uitermate geschikt om via een hotspot de verbinding beschikbaar te stellen aan gasten en/of externe relaties. Een beschikbaarheid van 99,5% wordt gegarandeerd, een SLA en een vast IP-nummer maken eveneens standaard onderdeel uit van het abonnement.

Specifieke wensen

Heeft u specifieke zakelijke wensen met betrekking tot uw internetverbinding, TV-pakket en/of (VOIP) telefonie neem dan contact op met Kabeltex. De medewerker van Kabeltex zal samen met u onderzoeken of het mogelijk is om een maatwerkoplossing voor uw bedrijf samen te stellen.