Kabeltex legt glasvezelnetwerk aan in buitengebied Schagen

10 augustus 2018

Onlangs is aangekondigd dat Kabeltex, in samenwerking met Coöperatie Breedband Hollands Kroon, een glasvezelnetwerk zal aanleggen in de buitengebieden van Hollands Kroon. De graafwerkzaamheden hiervoor zullen na de zomer 2018 aanvangen. Doordat het netwerk dicht langs de grens Hollands Kroon/Schagen ligt is het relatief eenvoudig het glasvezelnetwerk door te leggen in de gemeente Schagen. Daarom heeft Kabeltex besloten het buitengebied van Schagen dat grenst aan de gemeente Hollands Kroon bij voldoende belangstelling ook aan te sluiten.

Kabeltex richt zich uitsluitend op het buitengebied, omdat juist de bewoners in de buitengebieden de behoefte hebben aan een goede breedband verbinding en geen goed alternatief voor handen hebben.

Vanaf 15 augustus kunnen bewoners zich inschrijven voor een jaarabonnement. Er worden diverse abonnementen aangeboden, van alleen-internet tot alles-in-1 met interactieve TV. Vanaf slechts € 71,00 per maand heeft u al een abonnement met 100Mbps internet en televisie. Inclusief € 20,00 buitengebied toeslag en verder géén aansluitkosten voor een standaard aansluiting. Ook voor MKB-bedrijven heeft Kabeltex een passend aanbod.

Kijk voor alle mogelijkheden en voorwaarden op noordkop.kabeltex.nl.