Informatieavond glasvezel in 't Zand

22 november 2018

Donderdag 13 december a.s. wordt er vanaf 20:00 uur een informatieavond over glasvezel gehouden in De Jonge Prins ’t Zand. Kabeltex is van plan een glasvezelnetwerk aan te leggen zodat iedere inwoner van de gemeente Schagen kan profiteren van een goede en snelle internetverbinding. Tijdens de avond zullen medewerkers van Kabeltex en Beemster Schagen inwoners de planning uitleggen en vragen beantwoorden. Aanmelden kan ter plaatse uiteraard ook.

Kabeltex wil in Schagen een glasvezelnetwerk aanleggen. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen buitengebieden en dorpskernen. Hoewel beide gebieden in aanmerking komen voor een aansluiting worden de gebieden wel onafhankelijk van elkaar beoordeeld. Dus, wanneer het buitengebied voldoende aanmeldingen heeft zal daar worden gestart met de aanleg van het netwerk. Ook als in de dorpskern onvoldoende interesse is. Ook zal een individueel dorp bij voldoende interesse worden aangesloten, ongeacht of er in andere dorpen voldoende interesse is. Op deze manier wordt de kans op succes verhoogd.

Meer informatie over aangeboden abonnementen en aanmelden via deze website. Ook kan men bij Beemster Schagen (Makadocentrum Schagen of Sluisplein Anna Paulowna) terecht voor informatie en aanmelden.